pojok basa sunda

Judul Perkara Beda Faham. Oleh Asep Sudrajat (BJ).

Dimana hadena geuning pagedrug wae mah.. Katerangan ngemutan sing saha dua urang debat trs nepi ka pasea minimalna silih baedan eta geus jelas teu bener duanana sbb maranehna poho kanu ayana nu maha bener diaku elmuna ongkoh teu daya teu upaya ngarasa hirup dihirupkeun kunu maha hirup tp karak boga elmu saucred tos wani sesebred kabatur padahal ari nu sok sesebred apanan etamah kalakuan hayam…πŸ€¦πŸ»β€β™‚πŸ€¦πŸ»β€β™‚πŸ€¦πŸ»β€β™‚ #($akitu hapunteun… πŸ™πŸ˜œβœŒπŸ»

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *