pojok basa sunda

Cirina Jalmi

Cirina jalmi nyeta nu kersa ngemutan jeng kersa diemutan lamun teu kitu rametuk namina… #(Demi wanci saestuna jalmi aya dinu karugian nanging jalmi jalmi nu sok silih wasiatan ku kasaean eta nu bakal beruntung… Pamugi urang sdyna kaleubeut jalmi nu beruntung… #$akitu’.πŸ™

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *